Libertate pe bune!

Cum ar fi să te trezești dimineața și să faci orice vrei tu să faci, fără să fii nevoit să mergi la muncă sau să ai alte constrângeri?

DA! Ai citit bine. E posibil. Și realizabil :) Se numește independență financiară! Îți voi prezenta în cursul Totul despre banii care fac bani. Schimbă jocul! 8 pași necesari pentru a cunoaște tot ce ai nevoie să știi ca să ajungi acolo. 

 

Vreau să aflu tot!

Banii care fac bani

 „Nu am timp deloc”, „Când a trecut weekendul?”, „E luni și iar muncă. Nu mai am chef.” „Sunt stresat din cauza banilor”, "Mi-ar plăcea să am mai mulți, mi-ar plăcea să nu mai duc grija lor”. De câte ori nu îți spui lucrurile astea?


Ai doar o viață și ți-o petreci muncind în majoritatea timpului. Te bucuri de viață în weekend, în doar 2 zile din 7 care oricum trec prea repede.

Muncești pentru bani. Obosești, dar ce poți face? Nu ai timp să te oprești să te gândești la altceva. Faci totul pe pilot automat. Nu știi că poți schimba jocul, nu știi cum poți să ai bani care să îți aducă alți bani.


Da, e posibil. Îți poți pune banii la treabă, să lucreze pentru tine. Chiar de mâine. Cum? Investindu-i. Cumpărând active și nu pasive. Cunoscând regulile jocului. Asta vei afla în curs. Tot ce ai nevoie sa știi, pentru ca banii tăi să producă alți bani. Câștigi astfel cea mai valoroasă resursă pe care o poți avea în viață. Timpul tău liber! 

Și nu, Primul.Milion nu este despre extravaganțe, este despre o cutie mare de popcorn la film într-o după-masă de joi, de exemplu. Este despre sangria băută în Spania în orice zi a săptămânii și pizza aia dumnezeiască într-o cârciumă din Napoli. Nu e despre o vacanță pe an, plănuită minuțios, undeva la all inclusive, pentru că nu îți permiți mai mult.

Primul.Milion nu e despre haine scumpe, ci despre hainele în care te simți liber, fără o cravată apretată și un badge care apasă atât de greu la gât uneori. E despre a-ți urma visurile și pasiunile. De-ai ajuta pe-ai tăi. De-a avea timp pentru tine, pentru familie, pentru pizza aia din Napoli. E despre viața așa cum o meriți: liberă, cu bune cu rele, cu sus sau jos, cu toate culorile lumii.

Deschide-ți ochii: independența financiară nu e libertatea absolută, dar e cel mai aproape de ea!  

Începe acum! Cu primul tău pas pe acest drum. Investește în tine!

Cum pot face asta?

Prin 8 pași 

Ia cea mai importantă decizie din viața ta!

Pasul în care dezbatem percepțiile tale despre bani și cum ajungi la un mindset de succes.

Cât de aproape ești de libertate?

Ca să știi pe unde o iei, e nevoie să știi unde vrei să ajungi și unde te situezi acum. Calculăm împreună situația ta financiară. 

Un pas obligatoriu!

Economisește! Nu poți începe acest drum dacă nu ai ce să investești, nu-i așa? În acest capitol îți vei face planul pentru pașii inițiali către independență financiară.

Pune piciorul pe accelerație!

Cum îți poți găsi pasiunea și cum poți face bani din ea? Acceleram împreună veniturile care îți intră în cont lună de lună.

Ce profil de risc ai?

Nu ai cum să îți cumperi o haină dacă nu știi ce mărime porți, nu-i așa? La fel și în investiții, înainte de a începe îți vom crea profilul personalizat de risc.

Cum îți aloci activele

Unde îți poți plasa banii ca ei să facă alți bani? Ce investiții există și ce randamente îți pot oferi ele? Toate aceste detalii le afli aici.

Investiția la bursă pentru orice anotimp

Un capitol întreg dedicat investiției la bursă. Vei afla cum îți alegi un broker, ce strategii să adopți, cum să îți faci propriul portofoliu și multe altele.

Cunoaște regulile și apoi stăpânește-le!

Pentru că există reguli pe care trebuie să le știi înainte de a începe orice drum, așa există reguli și în investiții. Cunoaște-le și indentifică-le atunci când începi!

Cei care au parcurs cursul

Alege ce ți se potrivește

Curs Carte

Totul despre banii care fac bani.

SCHIMBĂ JOCUL!

Baza a tot ce ai nevoie să știi despre banii care fac bani în 8 pași ilustrați, explicați succint pe înțelesul tău.  

76

57€

Peste 50 de pagini ilustrate și interactive.

Pachetul NU include bonusuri video, posibilitate de afiliere sau acces la grupul privat de investitori.

 

Cumpără ACUM

BESTSELLER - Curs video

Totul despre banii care fac bani.

SCHIMBĂ JOCUL!

Tot ce ai nevoie să știi, în detaliu, despre banii care fac bani. 8 pași video, explicați succint pe înțelesul tău. 

210

117€

BONUS: Inteligență financiară cu Paul Olteanu, interviu cu CEO Bitcoin Romania, Coaching stock picking Planul de investiții pentru 2022

Posibilitate afiliere + Acces la Grupul Privat de Investitori 

Cumpără ACUM

Devino afiliat

Dacă tot vorbim despre banii care fac bani, atunci află că poți face bani prin intermediul cursului video, după ce l-ai achiziționat. Cum? Devenind afiliat. Iată pașii:

Primul.Milion produce

Primul.Milion se ocupă de producerea celor mai calitative materiale pe care le vei găsi în domeniul educației financiare.

Tu recomanzi

Tu dai sfară-n țară și recomanzi mai departe cursurile Primul.Milion, calitatea și părerea ta despre ele.

Tu câștigi

Pentru fiecare vânzare generată vei primi 15%, adica 28€. De exemplu, 100 vânzari înseamnă 2.800€.

Vreau să devin afiliat!

Ai întrebări?